Informatie

  • 4All-solutions is gespecialiseerd in de productie en verkoop van de technische textielconfectie en de levering van uitrustingen en accessoires voor filtratie en vast-vloeistof scheiding.
  • De kennis en branche ervaring van onze mensen, onze kwaliteitsapparatuur, CAD, certificaat ISO en onze geselecteerde leveranciers van materialen stellen ons in staat om superieure kwaliteitsproducten te leveren die voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten.
  • Wij zijn gespecialiseerd in advies en renovaties van bestaande filterinstallaties. We bieden ook technisch overleg en service voor de aangeboden producten.

Het brede tech­nische aanbod van 4All-Solutions voor filtratie doel­einden, onder andere op de volgende toe­passingen: Suiker­industrie, alle stadia van de prod­uctie van suiker, mijnbouw, mechanische verwerking van steen­kool, kaolien, zink en koper, raffinage-industrie, chemische industrie, papier­industrie, voedsel- en dranken­productie, water of product filtratie, apotheek, bescherming van milieu, de behandeling van afvalwater, industriële gassen ontstoffen, lucht­zuivering, staal­verwerkende- en cement­industrie, kalksteen­verwerking, de metallurgie van non-ferro metalen, hout­industrie- en keramische industrie, de productie van meubels, asfalt en bitumineuse mengsels, cokes productie en afval­verbranding.

Technologiën

4All-Solutions biedt moder­nisering van de bestaande filtratie installaties, en geeft technisch advies en service eventueel ook voor de nieuwe technologieën implementatie.

Als u niet heeft gevonden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.